Hollie nolia instagram

HOLLIENOLIA (@hollienolia) • Instagram photos and videos

Follow. HOLLIENOLIA. Hollie Nolia Kiesa Vang ( & mor ). 703 posts. 29.5K followers. 9 following. This Account is Private. Already follow hollienolia?

Første skoledag i 1.bi morgen. Den dag har været ventet siden …

MASCHA VANG on Instagram: “Første skoledag i 1.b i morgen. Den dag har været ventet siden første feriedag. Really! Hollie Nolia elsker skolen og SFO’en, og slipper helst ikke tasken der er pakket og klar. Har lovet at vi laver madpakke allerede i aften og forsikret hende om at skolen virkelig ér lukket, og det ikke kun er hende der går glip af skolen i ferien 💜”

5127 Likes, 58 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Første skoledag i 1.b i morgen. … Hollie Nolia elsker skolen og.

5,127 Likes, 58 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Første skoledag i 1.b i morgen. Den dag har været ventet siden første feriedag. Really! Hollie Nolia elsker skolen og SFO’en, og slipper helst ikke tasken der er pakket og klar. Har lovet at vi laver madpakke allerede i aften og forsikret hende om at skolen virkelig ér lukket, og det ikke kun er hende der går glip af skolen i ferien 💜”

Hollie Nolia: Mor, først skrev jeg kun Troels på gaven, for det …

MASCHA VANG på Instagram: “Hollie Nolia: Mor, først skrev jeg kun Troels på gaven, for det er jo ham der laver mest mad. Men så kom jeg i tanke om, at du jo er god til at tage ting ud af ovnen, som pizza og pebernødder. Så skrev jeg også dig på gaven. Tak ❤️🎁😂”

9334 Likes, 200 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Hollie Nolia: Mor, først skrev jeg kun Troels på gaven, for det er jo ham der laver mest …

9,334 Likes, 200 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Hollie Nolia: Mor, først skrev jeg kun Troels på gaven, for det er jo ham der laver mest mad. Men så kom jeg i tanke om, at du jo er god til at tage ting ud af ovnen, som pizza og pebernødder. Så skrev jeg også dig på gaven. Tak ❤️🎁😂”

Hollie Nolia plager og plager om en Youtube kanal. I mens …

MASCHA VANG på Instagram: “Hollie Nolia plager og plager om en Youtube kanal. I mens øver hun med mormor og oldemor ❤️ #hejallesammen”

2192 Likes, 72 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Hollie Nolia plager og plager om en Youtube kanal. I mens øver hun med mormor og oldemor …

2,192 Likes, 72 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Hollie Nolia plager og plager om en Youtube kanal. I mens øver hun med mormor og oldemor ❤️ #hejallesammen”

MASCHA VANG on Instagram: “ Hollie Nolia har selv nøje …

2169 Likes, 8 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “ Hollie Nolia har selv nøje valgt dagens outfit (nøje=det tog en evighed!)

MASCHA VANG on Instagram: “Det er første gang Hollie Nolia …

MASCHA VANG på Instagram: “Det er første gang Hollie Nolia er med ovre og sove i lejligheden, hun elsker det, hun hopper rundt som en fjeder og hviner. Men hun VIL sove i stuen, så det gør vi 🤷🏻‍♀️❤️”

4772 Likes, 42 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Det er første gang Hollie Nolia er med ovre og sove i lejligheden, hun elsker det, …

4,772 Likes, 42 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Det er første gang Hollie Nolia er med ovre og sove i lejligheden, hun elsker det, hun hopper rundt som en fjeder og hviner. Men hun VIL sove i stuen, så det gør vi 🤷🏻‍♀️❤️”

MASCHA VANG on Instagram: “Gaverne her er til Hollie Nolia …

MASCHA VANG på Instagram: “Gaverne her er til Hollie Nolia, som hun løbende skal have den næste rum tid, hvor jeg nok ikke er hjemme. Jeg er måske heller ikke hjemme på hendes fødselsdag og det har jeg skrevet om på bloggen, for jeg har oplevet at der er ret stor forskel på folks reaktion, når det er mor der er væk hjemmefra, og ikke far. Stor faktisk! 🤷🏻‍♀️ Der er nyt indlæg på bloggen, måske du har oplevet noget lignende?”

4198 Likes, 79 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Gaverne her er til Hollie Nolia, som hun løbende skal have den næste rum tid, …

4,198 Likes, 79 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Gaverne her er til Hollie Nolia, som hun løbende skal have den næste rum tid, hvor jeg nok ikke er hjemme. Jeg er måske heller ikke hjemme på hendes fødselsdag og det har jeg skrevet om på bloggen, for jeg har oplevet at der er ret stor forskel på folks reaktion, når det er mor der er væk hjemmefra, og ikke far. Stor faktisk! 🤷🏻‍♀️ Der er nyt indlæg på bloggen, måske du har oplevet noget lignende?”

Hollie Nolia elsker at se Fangerne på fortet. Vi ser … – Instagram

MASCHA VANG on Instagram: “Hollie Nolia elsker at se Fangerne på fortet. Vi ser det hver mandag kl. 20 OG genudsendelsen om søndagen, for lige at se det igen. I aften er jeg med endnu engang, og jeg må indrømme at jeg virkelig har undervurderet hvor mega cool det er, at mor her er på hold med @maxmynster og @mortenmynster 😎 For ikke at glemme @lakserytteren i VMD. Stik lige den! #morblærersig”

1441 Likes, 7 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Hollie Nolia elsker at se Fangerne på fortet. Vi ser det hver mandag kl.

1,441 Likes, 7 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Hollie Nolia elsker at se Fangerne på fortet. Vi ser det hver mandag kl. 20 OG genudsendelsen om søndagen, for lige at se det igen. I aften er jeg med endnu engang, og jeg må indrømme at jeg virkelig har undervurderet hvor mega cool det er, at mor her er på hold med @maxmynster og @mortenmynster 😎 For ikke at glemme @lakserytteren i VMD. Stik lige den! #morblærersig”

Hollie Nolia er voldsomt pjattet med Bastian fra MGP ❤️ Mor …

MASCHA VANG på Instagram: “Hollie Nolia er voldsomt pjattet med Bastian fra MGP ❤️ Mor håber snart Bastian laver nogle nye videoer, for hun kan snart hans videoer bedre end Pretty Woman og Dirty Dancing tilsammen og det siger ikke så lidt 👧🏽 @hollienolia Link i bio til mere på bloggen…”

2.834 Synes godt om, 48 kommentarer – MASCHA VANG (@maschavang) på Instagram: “Hollie Nolia er voldsomt pjattet med Bastian fra MGP ❤️ Mor håber snart …

2,834 Likes, 48 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Hollie Nolia er voldsomt pjattet med Bastian fra MGP ❤️ Mor håber snart Bastian laver nogle nye videoer, for hun kan snart hans videoer bedre end Pretty Woman og Dirty Dancing tilsammen og det siger ikke så lidt 👧🏽 @hollienolia Link i bio til mere på bloggen…”

Endnu en vild glimmervæg Hollie Nolia har selv … – Instagram

MASCHA VANG på Instagram: “Endnu en vild glimmervæg ✨ Hollie Nolia har selv valgt hvordan væggen på værelset skal se ud, og det blev altså denne lilla Mystic Meteor med krystaleffekt fra @primacoldk ✨Se meget mere på bloggen 🦄 Link i story & bio…”

20. dec. 2018 — 3534 Likes, 207 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Endnu en vild glimmervæg ✨ Hollie Nolia har selv valgt hvordan væggen …

3,533 Likes, 207 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Endnu en vild glimmervæg ✨ Hollie Nolia har selv valgt hvordan væggen på værelset skal se ud, og det blev altså denne lilla Mystic Meteor med krystaleffekt fra @primacoldk ✨Se meget mere på bloggen 🦄 Link i story & bio…”

Keywords: hollie nolia instagram