Kongehuset instagram

DetDanskeKongehus – Instagram

DET DANSKE KONGEHUS. Følg med i Hendes Majestæt Dronningens og den kongelige families virke her på Kongehusets officielle Instagramprofil.

DET DANSKE KONGEHUS on Instagram: “Der er sket meget …

DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 på Instagram: “Der er sket meget på den digitale front siden Kongehuset fik den første hjemmeside i midten af 1990’erne 🖥  I det sidste kvarte århundrede har kongehuset.dk ændret design fire gange, senest i 2016, og i morgen lanceres en nydesignet hjemmeside, der byder på et opdateret og mere brugervenligt design. Her i dette opslag ses en række af hjemmesidens tidligere udtryk.På kongehuset.dk fortælles der løbende om den kongelige families mange opgaver og aktiviteter gennem tekster, billeder og videoer. Desuden giver hjemmesiden mulighed for at få både det hurtige overblik og den historiske fordybelse, og ved større begivenheder i Kongehuset er det også på hjemmesiden, at fx gæstelister og menuer offentliggøres først. Desuden kan alle officielle programpunkter tilgås i Kongehusets kalender, der findes på hjemmesidens forside.”

8236 Likes, 35 Comments – DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) on Instagram: “Der er sket meget på den digitale front siden Kongehuset fik den …

8,234 Likes, 35 Comments – DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on Instagram: “Der er sket meget på den digitale front siden Kongehuset fik den første hjemmeside i midten af 1990’erne 🖥  I det sidste kvarte århundrede har kongehuset.dk ændret design fire gange, senest i 2016, og i morgen lanceres en nydesignet hjemmeside, der byder på et opdateret og mere brugervenligt design. Her i dette opslag ses en række af hjemmesidens tidligere udtryk.På kongehuset.dk fortælles der løbende om den kongelige families mange opgaver og aktiviteter gennem tekster, billeder og videoer. Desuden giver hjemmesiden mulighed for at få både det hurtige overblik og den historiske fordybelse, og ved større begivenheder i Kongehuset er det også på hjemmesiden, at fx gæstelister og menuer offentliggøres først. Desuden kan alle officielle programpunkter tilgås i Kongehusets kalender, der findes på hjemmesidens forside.”

Kongehuset har netop udsendt følgende pressemeddelse

26.5k Likes, 1560 Comments – DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) on Instagram: “Kongehuset har netop udsendt følgende pressemeddelse:”

DET DANSKE KONGEHUS on Instagram: “Der har i de …

65.8k Likes, 2728 Comments – DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) on Instagram: “Der har i de seneste dage været stærke reaktioner på min …

Den kongelige familie var fredag aften samlet til en privat …

DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 på Instagram: “Den kongelige familie var fredag aften samlet til en privat middag for at markere, at det denne aften var 50 år siden, at Hendes Majestæt Dronningen fulgte efter sin far på den danske trone.Forud for middagen, som Kronprinsparret var værter for og som foregik i Taffelsalen i Christian VII’s Palæ på Amalienborg, blev der taget et officielt billede af den kongelige familie i palæets grønne salon.📸 Steen Brogaard, Kongehuset ©️”

82.4k Likes, 595 Comments – DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) on Instagram: “Den kongelige familie var fredag aften samlet til en privat middag …

82K Likes, 595 Comments – DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on Instagram: “Den kongelige familie var fredag aften samlet til en privat middag for at markere, at det denne aften var 50 år siden, at Hendes Majestæt Dronningen fulgte efter sin far på den danske trone.Forud for middagen, som Kronprinsparret var værter for og som foregik i Taffelsalen i Christian VII’s Palæ på Amalienborg, blev der taget et officielt billede af den kongelige familie i palæets grønne salon.📸 Steen Brogaard, Kongehuset ©️”

Kronprinsparret udtaler her til aften følgende vedrørende …

DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 på Instagram: “Kronprinsparret udtaler her til aften følgende vedrørende dokumentarprogrammet om Herlufsholm.”

34.5k Likes, 999 Comments – DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) on Instagram: “Kronprinsparret udtaler her til aften følgende vedrørende …

35K Likes, 999 Comments – DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on Instagram: “Kronprinsparret udtaler her til aften følgende vedrørende dokumentarprogrammet om Herlufsholm.”

Kongehuset er i dag gået på de sociale medier og … – Instagram

DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 på Instagram: “Kongehuset er i dag gået på de sociale medier og har lanceret en officiel Instagram- og Facebookprofil.H.K.H. Kronprinsen har taget det første billede af H.M. Dronningen til Instagram. #kongehuset”

8806 Likes, 618 Comments – DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) on Instagram: “Kongehuset er i dag gået på de sociale medier og har lanceret en …

8,806 Likes, 618 Comments – DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on Instagram: “Kongehuset er i dag gået på de sociale medier og har lanceret en officiel Instagram- og Facebookprofil.H.K.H. Kronprinsen har taget det første billede af H.M. Dronningen til Instagram. #kongehuset”

Kongehuset har netop udsendt følgende pressemeddelelse.

DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 on Instagram: “Kongehuset har netop udsendt følgende pressemeddelelse.”

38.6k Likes, 880 Comments – DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) on Instagram: “Kongehuset har netop udsendt følgende pressemeddelelse.”

39K Likes, 879 Comments – DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on Instagram: “Kongehuset har netop udsendt følgende pressemeddelelse.”

Kongehuset har netop udsendt følgende pressemeddelelse.

DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 på Instagram: “Kongehuset har netop udsendt følgende pressemeddelelse.”

23.2k Likes, 331 Comments – DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) on Instagram: “Kongehuset har netop udsendt følgende pressemeddelelse.”

23K Likes, 331 Comments – DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on Instagram: “Kongehuset har netop udsendt følgende pressemeddelelse.”

Kongehuset har netop udsendt følgende pressemeddelelse

DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 på Instagram: “Kongehuset har netop udsendt følgende pressemeddelelse:Deres Kongelige Højheder Prins Joachim og Prinsesse Marie samt deres børn, Prins Henrik og Prinsesse Athena, kom i går til Danmark, hvor Prins Henrik blev undersøgt på Rigshospitalet for vejrtrækningsproblemer forbundet med astmatisk bronkitis. Prins Henrik blev desuden undersøgt for coronavirus. Testen var negativ.Under hensyntagen til Prins Henriks tilstand fandt forældrene det mest betryggende at søge behandling på Rigshospitalet, hvor man har fulgt Prinsen gennem flere år. Hele familien opholder sig nu på Amalienborg.”

14.3k Likes, 304 Comments – DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) on Instagram: “Kongehuset har netop udsendt følgende pressemeddelelse: Deres …

14K Likes, 304 Comments – DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on Instagram: “Kongehuset har netop udsendt følgende pressemeddelelse:Deres Kongelige Højheder Prins Joachim og Prinsesse Marie samt deres børn, Prins Henrik og Prinsesse Athena, kom i går til Danmark, hvor Prins Henrik blev undersøgt på Rigshospitalet for vejrtrækningsproblemer forbundet med astmatisk bronkitis. Prins Henrik blev desuden undersøgt for coronavirus. Testen var negativ.Under hensyntagen til Prins Henriks tilstand fandt forældrene det mest betryggende at søge behandling på Rigshospitalet, hvor man har fulgt Prinsen gennem flere år. Hele familien opholder sig nu på Amalienborg.”

Keywords: kongehuset instagram, instagram kongehuset