Louise marlene hansen instagram

louisemarlenehansen – Instagram

84.5k Followers, 383 Following, 959 Posts – See Instagram photos and videos from L O U I S E M A R L E N E (@louisemarlenehansen)

louisemarlenehansen – Instagram

L O U I S E M A R L E N E 🐚 (@louisemarlenehansen) • Instagram photos and videos

Velkommen til mit lille univers ✨ Alma Olivia Odense, Denmark

84.5k Followers, 384 Following, 960 Posts – See Instagram photos and videos from L O U I S E M A R L E N E 🐚 (@louisemarlenehansen)

Louise Marlene Hansen Fan❤️ – Instagram

17 Followers, 6 Following, 29 Posts – See Instagram photos and videos from Louise Marlene Hansen Fan❤️ (@louisehansenfanside)

Jeg har i dag besøgt et kollegie, og det var virkelig en positiv …

L O U I S E M A R L E N E 🐚 på Instagram: “Reklame @pfa_kollegiet_odense | Jeg har i dag besøgt et kollegie, og det var virkelig en positiv oplevelse🤩 Hvis jeg skulle bo på kollegie i Odense, så er jeg ihverfald ikke i tvivl om hvor🙌🏼 På PFA kollegiet har man et værelse med eget toilet+bad, og så deler man køkken med 10-12 andre. Der er mange fællesarealer – blandt andet studierum, hvor man kan sidde med sin studiegruppe eller bar-område, hvor der bliver holdt fredagscafé og andre fester🍻 Derudover har de fået en DGBN-certificering og er altså et af de mest bæredygtige byggerier her i Odense💪🏼♻️ I kan finde PFA kollegiet tæt på Odense havn, lige ved siden af UCL, et par minutter fra banegården og en kort cykeltur fra SDU – det vil sige tæt på alt!🥳👏🏼 I kan se mere på min story, og ellers kommer der en video om det hele på søndag✨ #studieliv #kollegieliv #pfakollegieodense”

20. maj 2020 — louisemarlenehansen. Reklame @pfa_kollegiet_odense | Jeg har i dag besøgt et kollegie, og det var virkelig en positiv oplevelse Hvis jeg.

3,017 Likes, 2 Comments – L O U I S E M A R L E N E 🐚 (@louisemarlenehansen) on Instagram: “Reklame @pfa_kollegiet_odense | Jeg har i dag besøgt et kollegie, og det var virkelig en positiv oplevelse🤩 Hvis jeg skulle bo på kollegie i Odense, så er jeg ihverfald ikke i tvivl om hvor🙌🏼 På PFA kollegiet har man et værelse med eget toilet+bad, og så deler man køkken med 10-12 andre. Der er mange fællesarealer – blandt andet studierum, hvor man kan sidde med sin studiegruppe eller bar-område, hvor der bliver holdt fredagscafé og andre fester🍻 Derudover har de fået en DGBN-certificering og er altså et af de mest bæredygtige byggerier her i Odense💪🏼♻️ I kan finde PFA kollegiet tæt på Odense havn, lige ved siden af UCL, et par minutter fra banegården og en kort cykeltur fra SDU – det vil sige tæt på alt!🥳👏🏼 I kan se mere på min story, og ellers kommer der en video om det hele på søndag✨ #studieliv #kollegieliv #pfakollegieodense”

OM MIG – Louise Marlene

Til daglig lever jeg af at dele ud af mit liv og min hverdag på sociale medier som Instagram og YouTube. Herinde vil I blandt andet finde opskrifter på det mad, …

Louise Marlene – Livsstil, mad og fashion

Mit navn er Louise, og jeg er 20 år gammel. Jeg er bosat i Odense med mig kæreste, hvor jeg til dagligt lever af Instagram og YouTube.

Livsstil, mad og fashion

Louise Marlene Hansen – YouTube

På min kanal vil I finde en masse vlogs. Jeg deler ud af mit liv herinde og på Instagram, og så er jeg vild med fashion, mad og bolig, som netop også …

Louise er influencer på fuld tid – Ugeavisen.dk

20. maj 2020 — 20-årig odenseanske Louise Marlene Hansen lever af at være influencer. Hun har 34700 instagram følgere og 51000 YouTube følgere.

I går lagde jeg en video ud på,… – Louise Marlene Hansen

Hey alle sammen. Jeg håber, I fandt videoen interessant! Og tusind tak fordi I så med. SOCIALE MEDIER: Instagram: louisemarlenehansen Snapchat: louisemarlene…

Keywords: louise marlene hansen instagram