Sanne kofoed instagram

Sanne K (@hvidesanne) • Instagram photos and videos

1561 Followers, 450 Following, 2131 Posts – See Instagram photos and videos from Sanne K (@hvidesanne)

Sanne Kofoed Hansen (@sannekofoed) • Instagram photos …

125 Followers, 197 Following, 7 Posts – See Instagram photos and videos from Sanne Kofoed Hansen (@sannekofoed)

onongib30 – Sanne Kofoed – Instagram

276 Followers, 0 Following, 0 Posts – See Instagram photos and videos from Sanne Kofoed (@onongib30)

Sanne K (@livetsomspasser) • Instagram photos and videos

Sanne K. bipolar med et spasserben VELKOMMEN TIL ET LIV UDEN FILTER ikke privat – bare ærlig, følg hvis du kan tåle det

Sanne Kofoed (@kofoedsanne) • Instagram photos and videos

Sanne Kofoed. Personal blog. 0 posts. 109 followers. 151 following. No Posts Yet. When kofoedsanne posts, you’ll see their photos and videos here.

Susanne Koefoed (@suskoefoed) • Instagram photos and …

59 Followers, 68 Following, 415 Posts – See Instagram photos and videos from Susanne Koefoed (@suskoefoed)

Man bliver glad i låget af at vågne op til dette smukke syn …

BY STOKKEBYE på Instagram: “Man bliver glad i låget af at vågne op til dette smukke syn ❄️☀️What a morning view#winterwonderland #stokkebye #danskvin #danishwine #bystokkebye #stokkebyevineyard #stokkebyevingaard #visitfyn #visitnyborg #kerteminde #kertemindehavenvedhavet”

121 Likes, 11 Comments – BY STOKKEBYE (@bystokkebye) on Instagram: “Man bliver glad i låget af at vågne op til dette smukke syn ❄️☀️ What a morning view …

121 Likes, 11 Comments – BY STOKKEBYE (@bystokkebye) on Instagram: “Man bliver glad i låget af at vågne op til dette smukke syn ❄️☀️What a morning view#winterwonderland #stokkebye #danskvin #danishwine #bystokkebye #stokkebyevineyard #stokkebyevingaard #visitfyn #visitnyborg #kerteminde #kertemindehavenvedhavet”

Gigtforeningen on Instagram

Gigtforeningen on Instagram: “WIWIAN SAVNER FOREBYGGENDE TRÆNINGSTILBUD ”Da jeg fik diagnosticeret slidgigt for tre år siden, sagde min læge bare, at ’sådan er det at blive gammel’. Der er ingen gratis træningstilbud i Bornholms Regionskommune, som kan tage hensyn til mine svage led.”Wiwian Bugge Larsen er 49 år og har artrose i hænder, knæ, skulder, hofte og fødder. Hun bor med sin familie på Bornholm, hvor der ikke er nogen forebyggende træningstilbud til gigtpatienter.Hun er lærer på en heldagsskole og har generelt haft et aktivt liv med meget bevægelse. Det er alt sammen sværere nu på grund af hendes smerter og hypermobile led. ”Smerterne gør, at jeg vandrer kortere strækninger end tidligere. Jeg får hurtigere ondt i mine knæ, når jeg går rundt på klipperne. Jeg forsøger både at træne i et fitnesscenter og i svømmehallen på egen hånd, men det er helt umuligt i perioder. Lige nu kan jeg ikke, fordi jeg venter på en blokade i min skulder. Jeg skal til København og selv betale rejsen, da specialet, men ikke behandlingen, findes på øen. Det føles så urimeligt, at jeg selv skal betale, bare fordi jeg bor på en ø uden gratis træningstilbud. Jeg går til privat fysioterapi, men det er dyrt i længden og behandlerne er ikke specialiserede nok. Jeg savner et træningstilbud, som tager hensyn til mine udfordringer og kan forebygge, at det bliver endnu værre på sigt.Min egen mor havde også slidgigt og var hårdt ramt. Derfor er jeg bekymret for, hvordan det udvikler sig for mig, og hvor dyr jeg bliver for samfundet på sigt, hvis jeg ikke får noget særligt tilrettelagt træning.Jeg er også bekymret for, at jeg ikke kan blive ved med at passe mit arbejde som lærer og ikke kan forsørge mig selv. Når jeg er i gymnastiksalen med mine elever, tør jeg ikke tumle med dem på samme måde som mine kolleger, da jeg er bekymret for, om mine led hopper ud.”Savner du ligesom Wiwian forebyggende træningstilbud? #gigt #artrose #slidgigt #smerter #kroniskesmerter #kroniker #kronisksyg #træning #forebyggelse”

4. dec. 2021 — Sanne Steffensen. Follow. naturguide.dk. Naturmagasinet NaturGuide.dk … Tankesprog | Citater og egen(k)ærlighed.

77 Likes, 5 Comments – Gigtforeningen (@gigtforeningen) on Instagram: “WIWIAN SAVNER FOREBYGGENDE TRÆNINGSTILBUD ”Da jeg fik diagnosticeret slidgigt for tre år siden, sagde min læge bare, at ’sådan er det at blive gammel’. Der er ingen gratis træningstilbud i Bornholms Regionskommune, som kan tage hensyn til mine svage led.”Wiwian Bugge Larsen er 49 år og har artrose i hænder, knæ, skulder, hofte og fødder. Hun bor med sin familie på Bornholm, hvor der ikke er nogen forebyggende træningstilbud til gigtpatienter.Hun er lærer på en heldagsskole og har generelt haft et aktivt liv med meget bevægelse. Det er alt sammen sværere nu på grund af hendes smerter og hypermobile led. ”Smerterne gør, at jeg vandrer kortere strækninger end tidligere. Jeg får hurtigere ondt i mine knæ, når jeg går rundt på klipperne. Jeg forsøger både at træne i et fitnesscenter og i svømmehallen på egen hånd, men det er helt umuligt i perioder. Lige nu kan jeg ikke, fordi jeg venter på en blokade i min skulder. Jeg skal til København og selv betale rejsen, da specialet, men ikke behandlingen, findes på øen. Det føles så urimeligt, at jeg selv skal betale, bare fordi jeg bor på en ø uden gratis træningstilbud. Jeg går til privat fysioterapi, men det er dyrt i længden og behandlerne er ikke specialiserede nok. Jeg savner et træningstilbud, som tager hensyn til mine udfordringer og kan forebygge, at det bliver endnu værre på sigt.Min egen mor havde også slidgigt og var hårdt ramt. Derfor er jeg bekymret for, hvordan det udvikler sig for mig, og hvor dyr jeg bliver for samfundet på sigt, hvis jeg ikke får noget særligt tilrettelagt træning.Jeg er også bekymret for, at jeg ikke kan blive ved med at passe mit arbejde som lærer og ikke kan forsørge mig selv. Når jeg er i gymnastiksalen med mine elever, tør jeg ikke tumle med dem på samme måde som mine kolleger, da jeg er bekymret for, om mine led hopper ud.”Savner du ligesom Wiwian forebyggende træningstilbud? #gigt #artrose #slidgigt #smerter #kroniskesmerter #kroniker #kronisksyg #træning #forebyggelse”

Neoliberal feminisme på Instagram ATLAS Podcast

Vært: Nana Kofoed Nielsen. I redaktionen: Josefine Maria Hansen, Nana Kofoed Nielsen og Astrid Rifbjerg. Produktion: Josefine Maria Hansen. Musik: Sanne …

One Direction Denmark – d. 4. maj! – Facebook

Niall har lige offentliggjort på Instagram, at sin næste single, … Sanne! Can i get a “halleluja” ??❤️. 6 yrs Report … Lea Kofoed Jørgensen! OMG!! ❤.

Keywords: sanne kofoed instagram